Financieel business Coach

Hoe kan je met affiliates geld verdienen?

 

1 van mijn verdienmodellen is om met affiliates geld te verdienen.

Wat is een affiliate? Simpel gezegd, je promoot iemand anders zijn dienst/product en krijg hier commissie voor.

Ik heb diverse affiliates lopen.

*Bol.com. Misschien wel een van de bekendste affiliates. Je verwijst op jouw site naar hun producten . Ik moet eerlijk zeggen dat mijn opbrengst hier €10 voor was.

* Ik promoot software en krijg commissie als mensen inderdaad klant worden.

*Ik heb samenwerkingsverbanden met andere ondernemers en als ik een klant aanlever, krijg ik hier ook een vergoeding voor.

Voorwaarde voor mij is wel dat ik echt achter het product of de dienst sta. Ik gebruik zelf deze diensten en ben er zo enthousiast over dat ik het andere mensen ook gun en het moet natuurlijk bij deze mensen ook passen.

Door met deze intentie te handelen krijg je dan een win/win/win situatie. De klant is geholpen, het andere bedrijf heeft een klant erbij en ik krijg commissie. Als je met affiliates wil werken, raad ik je ook aan of goed te kijken met wie je zaken doet. Past het product/dienst bij jouw klant en heb je er ook echt goede ervaringen mee.

Ben je tevreden over een product/dienst vraag dan bij dit bedrijf of er mogelijkheden zijn voor affiliates.  Misschien kun je een leuke deal maken.

Dit is slecht 1 van mijn 4 verdienmodellen. Wil je ook meerdere verdienmodellen en geen idee wat?  Boek dan nu een gratis kennismakingsgesprek of klik hier voor meer informatie

Artikelen in Hoe kan je met affiliates geld verdienen?