1 - op - 1  Financiële business coaching

Voor meer winst & financiële vrijheid

Financieel business Coach

Financiële cijfers begrijpen,

de sleutel tot bedrijfsgroei


Het is van essentieel belang om je cijfers te kennen én begrijpen. Misschien zijn financiën niet jouw favoriete onderdeel van het ondernemerschap, maar zonder die cijfers krijg jij nooit inzicht in de mogelijkheden om:

 • Personeel of zzp'ers aan te nemen om taken uit te besteden
 • Meer omzet en winst te krijgen met je bedrijf
 • Jezelf meer salaris uit te betalen
 • Een kantoorruimte te huren
 • Je bedrijf zonder jou te laten draaien
 • Bedrijfsgroei te realiseren


Misschien vind je het spannend en ben je bang dat het heel erg ingewikkeld is. No worries! Dit kan echt op een leuke en simpele manier.. Finance can be fun! En het wordt alleen maar leuker als jij je financiële cijfers leert begrijpen en ziet wat er nog meer mogelijk is binnen jouw bedrijf om meer winst te genereren. 

Met een financieel business coach

Financiële business coaching

zorgt voor meer inzicht

Als financieel business coach help ik jou om je cijfers te gaan begrijpen.Ik laat je zien hoe leuk en simpel het eigenlijk is en welke mogelijkheden jij hebt binnen je bedrijf. Zo kan ik je helpen om:

 • Een stevig financieel fundament neer te zetten
 • Meer winst te halen uit je onderneming
 • De juiste financiële beslissingen te nemen over personeel, een kantoorruimte, investeringen, etc.
 • Je aanbod, verdienmodellen en prijzen nog eens onder de loep te nemen en scherper neer te zetten
 • Een analyse te maken van jouw financiële situatie om achter winstlekken en -mogelijkheden te komen
 • Jouw money mindset te verbeteren
 • Je bedrijf te laten groeien zonder dat jij meer hoeft te werken

Zij gingen je voor...

Garcia is mijn financiële rechterhand. Ze maakt alles op een fijne en heldere manier duidelijk.


Finance wordt inderdaad fun met haar. Ze is een heel fijn persoon om mee te werken
Charlotte van 't Wout 
Garcia heeft mij geholpen de regie terug te pakken op mijn cijfers. Ik heb niet alleen meer overzicht maar ook echt meer rust.


Een absolute aanrader om met Garcia samen te werken!"
Deborah de Poorter 

Garcia werkt snel, secuur en is ontzettend prettig om mee samen te werken. Heerlijk praktisch, doelgericht, benaderbaar en energiek. Twijfel niet als jouw tijd rijp is voor next level finance. Of nou ja, tijd rijp. Had ik het maar veel eerder gedaan. 

Mirjam - Smart Wardrobe 

3 manieren waarop ik je kan helpen als financieel business coach

Meer winst en financiële vrijheid
Financieel business coach

1. Finance is fun

Je hebt weinig inzicht in je cijfers, je voelt je onzeker over je administratie en je weet ook niet hoeveel salaris je jezelf nu kan uitbetalen.

Jij voelt aan alles dat je er klaar voor bent om een jaar lang aan de slag te gaan met jouw financiële cijfers voor meer winst en bedrijfsgroei. Tijd om het roer om te gooien!

Elk kwartaal hebben we o.a. een meeting om cijfers te analyseren, een financieel plan te maken en de juistheid van de administratie te controleren. 


Meer winst uit je bedrijf

2. Finance & Growth

Een financieel gezond bedrijf, dat wil jij toch ook? Als financieel business coach ben ik 3 maanden lang jouw financiële sparringpartner met als doel een sterk financieel fundament voor je bedrijf.

We starten met een waardevolle strategiemiddag, waarbij we kijken waar je nu staat, waar je naar toe wilt en we gaan kijken naar je aanbod, pricing en verdienmodellen. Dan volgen er nog 3 meetings waarbij we je strategie bespreken.

Ik denk met je mee over financiële beslissingen zoals het aannemen van personeel of het uitbesteden van taken aan freelancers  etc. We kijken ook samen naar een financieel plan en  financiële doelen.

Ben je er klaar voor om in de actiemodus te komen met volledige focus op je bedrijf?

Financieel business coach

3. Finance & Strategy

Draai jij een omzet van meer dan €75.000 per jaar met jouw bedrijf, maar ben je het overzicht in je cijfers kwijt en weet je niet welke stappen je nu kunt en moet zetten? Dat kan gebeuren!


Ik help jou als CFO in je bedrijf om weer inzicht in jouw cijfers te krijgen door middel van analyses en prognoses. Als CFO help ik jou bij investeringen, cashflow management en het aanbrengen van focus. Je kunt mij zien als de financieel manager binnen jouw bedrijf waardoor jouw bedrijf kan groeien en de winst ook mee groeit. Elke maand hebben we een meeting ,waarbij we de financiële status en strategie van je bedrijf doornemen.

                

Meest gestelde vragen

Ben ik toe aan een financieel business coach?

Als jij op dit moment geen of onvoldoende inzicht hebt in je financiële cijfers en je wilt jouw bedrijf laten groeien, dan ben je toe aan een financieel business coach. Als financieel business coach help ik jou om inzicht te krijgen in je cijfers op een simpele en leuke manier. Dit zorgt ervoor dat je betere financiële beslissingen kunt nemen, meer winst uit je bedrijf haalt en jezelf op de lange termijn kunt vrij spelen.

Op welke manier kan je mij het beste helpen?

Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw situatie hoe ik je het beste kan helpen. Finance & Growth wordt over het algemeen het meest gekozen door ondernemers. Daarna kun je dit verlengen met finance & Strategy

Wanneer past Finance & Growth of Finance & Strategy bij mij?

Als je te groot wordt voor een boekhouder en het idee hebt dat niet alles uit je financiën wordt gehaald, maar nog te klein bent voor een finance manager in je bedrijf. Want één ding is zeker: Jij wilt jouw bedrijf op een financieel gezonde manier laten groeien en kunt daarbij financieel advies goed gebruiken.

Wat levert het mij op?

Inzicht in je cijfers levert jou allereerst meer financiële vrijheid en rust op. Daarnaast zorgt het ook voor tijdsbesparing en haal je meer winst uit je onderneming waardoor je jouw bedrijf kan laten groeien. Zonder dat jij meer hoeft te werken.

Hoeveel tijd moet ik aan mijn financiën besteden als ik met jou samenwerk?

De tijd die je aan je financiën besteed levert jou juist geld op, dus wees niet bang om hier tijd in te investeren. Als je net start ligt de tijdsinvestering over het algemeen wat hoger dan wanneer je al een tijdje bezig bent. Start je met finance is fun, dan ben je gemiddeld 1 week hiermee bezig. Voor Finance & Growth en Finance & Strategy kun je rekenen op gemiddeld 2-3 uur per week.

Hoe lang duurt Finance is fun?

Finance is fun is een jaartraject wat je elk jaar weer kunt verlengen.

Hoe lang duurt Finance & Growth?

Finance & Growth is een traject van 3 maanden. Je kunt dit daarna verlengen met Finance & Strategy.

Hoe lang duurt Finance & Strategy?

Finance & Strategy is een traject van minimaal een half jaar. Daarna kan het verlengd worden.

             
Meer winst en bedrijfsgroei

Twijfel je nog? 

Weet je niet zo goed welke samenwerking het beste bij jou en je bedrijf past?

Maar wil je wel graag grip op je financiële cijfers krijgen?

Je bedrijf laten groeien en je winst vergroten?


arrow_drop_up arrow_drop_down