Wat zeggen anderen over Garcia?

Financieel business coach

Garcia is als een warme deken die je om je heen slaat. Haar service is zo persoonlijk en goed, ze is snel en kundig.


Garcia heeft mij geholpen de regie terug te pakken op mijn cijfers. Ik heb niet alleen meer overzicht maar ook echt meer rust. Ze zei het lachend tijdens ons eerste gesprek dat finance fun is.


Maar na een paar maanden samen te werken met Garcia zie ik dat ook zeker zo! Een absolute aanrader om met Garcia samen te werken!"
Deborah de Poorter 

Ik had het geluk dat iemand Garcia bij mij introduceerde vlak nadat ik gestart was met mijn onderneming.


Ik durf wel te zeggen dat ik het aan haar te danken heb dat het mij gelukt is om vanaf het begin mezelf maandelijks een salaris uit keren, niet slecht voor een startende ondernemer!


Het fijnste vind ik dat ze het ook belangrijk vindt dat je zelf je financiën snapt en er zelf grip op hebt. Ik zou dan ook elke ondernemer, startend of gevestigd, aanraden om met Garcia samen te werken.

Mariëm Bellil 
Dankzij mijn sessies met Garcia heb ik eindelijk weer overzicht en rust wanneer het aankomt op mijn financiën. Ik heb het gevoel controle te hebben op mijn cijfers en op die manier de mogelijkheid om gedegen keuzes te maken wanneer het aankomt op mijn bedrijf. Een heerlijk gevoel!

Sarah Meer - Graphic Design

Charlotte van 't Wout

Mijn bedrijf zat en zit in een enorme groeifase en hoewel de boekhouding goed geregeld is, had ik cijfermatig nog behoorlijk wat stappen te zetten. Dat moest anders. Want bij groots ondernemen hoort ook groots verantwoordelijkheid nemen en die groei zat bij mij dus hier, in het financiële plaatje.


Garcia heeft me zo enorm geholpen hiermee. Mijn moneymindset is enorm veranderd, ik heb mijn eerste 6-figure jaar gedraaid, houd in de maand meer geld over en vind het kijken naar mijn cijfers niet meer zo eng als eerst. Ik zou niemand anders zo graag aanraden als Garcia. Een topper in haar vak en ze is een geweldig mens om mee samen te werken.

JManouk Voermans - Asome

Na de eerste sessie met Garcia besefte ik al dat ik haar veel eerder in had moeten schakelen. Ik dacht eerst dat een boekhouder wel voldoende was om zicht te hebben op mijn cijfers.


Heel eerlijk... Dat had ik dus niet. Ja, ik wist wat er binnen kwam en wat eruit ging, maar daar had je ook alles mee gezegd. Dankzij Garcia heb ik beter overzicht gekregen in mijn financiën en ben ik mijzelf meer op waarde gaan schatten. 


Ik vind het fijn dat Garcia makkelijk bereikbaar en benaderbaar is voor kleine en grote vragen en... Ze is echt de beste stok achter de deur die je jezelf maar kan wensen. W


Echt... Wanneer jij als ondernemer stappen wilt zetten met jouw bedrijf waarbij ook het financiële plaatje niet vergeten wordt, dan moet je bij Garcia zijn. Ik kan niet meer zonder haar in elk geval! 

Marlou Minten - Your Marketing Minds 

Een jaar geleden ben ik gestart bij Garcia in haar traject ‘’Finance & Growth’’. Op dat moment realiseerde ik mij dat ik niet altijd volledig overzicht had in mijn financiën. Ik wilde hier meer over leren met mijn snelgroeiende business coaching bedrijf.


In een jaar tijd heb ik mooie stappen met Garcia gezet. We hebben gekeken naar het winstgevender maken van mijn bedrijf en dit is goed gelukt. Verder hebben we gewerkt aan mijn fundament met o.a. het regelen van pensioen, arbeidsongeschiktheidsoplossing, verzekeringen. En het fijnste is: ik voel sinds dat ik met Garcia samenwerk veel meer financiële rust. 
Sharona Bolander 

Fijn om mee te werken

Garcia helpt orde te krijgen op het grote plaatje qua financiën, doelen stellen en helpt structuur te brengen in het organiseren van de financiële administratie. Eigenlijk betaald ze zichzelf terug in het geld dat ze mij helpt besparen! Ze is altijd goed te bereiken en ontzettend fijn om mee te werken.
Nina- P.A.D. Landscape 

Denkt mee met strategisch keuzes 

Een enorme pluspunt is dat Garcia niet alleen mijn kwartaal- en Jaarcijfers checkt. Ze denkt ook mee met mijn bedrijf. We bespreken o.a. strategische keuzes rondom mijn aanbod en prijzen. Een stukje business coaching aan de zijlijn zeg maar :)
Mirjam - Smart Wardrobe 

Altijd betrouwbaar

Garcia bezit het talent om je financiële vragen op duidelijke manier te beantwoorden. Ze is prettig in de omgang, altijd bereikbaar en betrouwbaar in haar adviezen. Met andere woorden: een echte topper!
Loes Broen - Jouw communicatiebureau
Van Crystal - The New Business Woman

"Door haar enthousiaste aanpak geeft ze ons vertrouwen hoe we kunnen bereiken wat we willen"

Crystal - The New Business Women

Een CFO on demand gun ik elke ondernemer 

Garcia en haar diensten zijn als zo'n geheim adresje dat je eigenlijk aan niet teveel mensen wil vertellen omdat het té goed is. 

Maar ik heb ongelofelijk veel aan haar financiële kennis en advies gehad en de luxe van een 'CFO on demand' gun ik echt iedere ondernemer. Door Garcia heb ik overzicht, voel ik me in control en ervaar ik nooit meer financiële stress. Dat stelt mij in staat me te richten op ondernemen en het groeien van mijn business. 

En dat is goud waard!

Anna - (INK)
Verheug me op onze afspraken 
Het is hartstikke fijn werken met Garcia: ze is geduldig, weet al mijn vragen te beantwoorden, moedigt aan en denkt met me mee. Ik heb me nooit eerder zo verheugd op administratieve afspraken.  Ik kom elke keer geïnspireerd, gemotiveerd en met nieuwe inzichten thuis.'
Financieel business Coach
Anne Ermens - Zangcoach

Ze spoort je aan om buiten je grenzen te kijken

Garcia is een verademing na mijn vorige boekhouder! Iemand die naast het "gewone" boekhouddeel ook bezig is met Money Mindset en verdienmodellen. Die je aanspoort om je doelen op te schrijven en buiten je grenzen te kijken zodat er een gezonde financiële situatie ontstaat. Dit is geen boekhouder; Garcia is echt een finance coach!
Financieel business Coach
Melanie- Erawarn Schoonheidsspecialist

Na onze calls heb ik een heerlijk gevoel: mijn administratie is weer helemaal op orde en ik weet zeker dat ik alles goed heb staan.


Ook helpt ze mij het maximale uit mijn cijfers te halen, waar ik financieel weer profijt van heb. Ik vind dit een top samenwerking en kan het iedereen aanraden. :)
Josien Harder  - Harder Groeien 
Garcia is precies, daadkrachtig en haar enthousiasme voor finance is aanstekelijk.


Als je niet zo blij wordt van administratieve rompslomp, maar wel van opgeruimde admin en overzicht in je cijfers; dan is Garcia de perfect fit!
Emma Stoks - Open Field foundation

Werken met Garcia ervaar ik als zeer prettig. Ze is heel toegankelijk en kan mijn vragen snel en duidelijk beantwoorden. Prettig is dat zelf ook bezig is met zaken waar ikzelf als ondernemer in mijn persoonlijke leven en bedrijf ook mee bezig ben, zoals zelf financieel onafhankelijk worden, money mindset, online business etc.


Ik heb haar ook al aan verschillende mensen aanbevolen.
Financieel business Coach
ZJ - ZJ means Business 
Ik voel me eindelijk geen nummer meer, maar iemand die echt met mijn persoonlijke situatie meedenkt.


Daarnaast reageer je supersnel en  vermoeien mijn vragen jou nooit Heel fijn dat ik jou heb leren kennen, want je bent ook nog een lief en warm mens. 
Tamara  Stroop - Business Coach  
Garcia is mijn financiële rechterhand en ze kan mij zo lekker motiveren, mee sparren en enthousiasmeren & op scherp zetten. Aanrader! 
Martine,  Innerbliscompany
Met financiële business coaching

Sinds ik met Garcia samenwerk heb ik weer 100% grip op mijn financiën. Ik heb een sparringspartner op Finance gebied.

Willemijn Welten - Manifesteren kan je leren 

Garcia helpt mij mijn financiën te snappen. Eindelijk!


Tot nu konden accountants mij niet in gewone-mensen-taal uitleggen hoe het zit, en dit kan Garcia wel.


Ze neemt er de tijd voor, en daardoor komt er ruimte voor begrip en dus plezier!

Samen stellen we doelen, kijken we wat goed werkt en wat niet en wordt mijn bedrijf financieel efficiënter.

Myrthe - Myrthe regelt het 

Niks gelogen aan Garcia's motto: Finance is Fun. She makes it fun! Waar het voor mij af en toe overwhelming voelt, het runnen van een succesvolle business en financieel sterk staan, is het voor haar gesneden koek. Haar kennis en ervaring is geruststellend en motiverend tegelijk. 

 

Ze is niet bang om je te confronteren met een belemmerende money mindset, I love it, want die hebben we allemaal. Want new level, new devil. Ze is goudeerlijk en helpt je echt op weg naar financiële en persoonlijke vrijheid. Ik gun iedereen een Garcia !! 

Florentine Zuure

Garcia maakt waar wat ze claimt; samenwerken met haar maakt Finance écht fun. Het is iedere keer weer een feestje om samen de boekhouding door te nemen, prognoses te bepalen en te kijken welke financiële mogelijkheden er zijn binnen mijn eigen onderneming.


Garcia is hands on, weet wat er speelt binnen haar vakgebied, is eerlijk in haar advies en geeft kundige en praktische tips waar je ook echt wat aan hebt en direct mee aan de slag kunt.


Het geeft mij zoveel vertrouwen, rust en ruimte om samen met haar mijn financien op orde te maken.
En boven alles is ze gewoon een heel fijn mens, waar ik heerlijk mee kan lachen. 

Karlijn - Down your Tribe 

Sinds ik met Garcia samenwerk is er veel gebeurd. Op liefdevolle en daadkrachtige wijze helpt ze me mijn financiën helemaal anders aan te pakken.  


Mijn kunstenaarsbrein en mijn ontwikkelde intuïtie is goed ontwikkeld en Garcia helpt me mijn cijfers en strategieën zichtbaar te maken. We zijn een fijne weg ingeslagen samen, waar steeds meer ruimte komt voor uitdaging en fun.


Door de betrokkenheid en altijd weer sparkelende ideeën van Garcia is ze voor mij een vakkundige inspiratiebron. Heel blij mee!

Carla van Olst - Kunstenares 

Garcia is voor mij een belangrijke schakel in mijn bedrijf.


Zij zorgt dat het schip niet ten onder gaat. Door mij mee te nemen in hoe de wereld van financiën werkt, naast de cijfers en bonnetjes.


Ze denkt mee met mijn groeiplannen en zet mij aan om op die manier ook te gaan handelen.


Als ik sterren kon geven dan is dat uiteraard 5 sterren!

Gitty - Gialetta  Experience Marketing 

Boek nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek