Wat zeggen anderen over Garcia?

Financieel business coach

Fijn om mee te werken

Garcia helpt orde te krijgen op het grote plaatje qua financiën, doelen stellen en helpt structuur te brengen in het organiseren van de financiële administratie. Eigenlijk betaald ze zichzelf terug in het geld dat ze mij helpt besparen! Ze is altijd goed te bereiken en ontzettend fijn om mee te werken.
Nina- P.A.D. Landscape 

Denkt mee met strategisch keuzes 

Een enorme pluspunt is dat Garcia niet alleen mijn kwartaal- en Jaarcijfers checkt. Ze denkt ook mee met mijn bedrijf. We bespreken o.a. strategische keuzes rondom mijn aanbod en prijzen. Een stukje business coaching aan de zijlijn zeg maar :)
Mirjam - Smart Wardrobe 

Altijd betrouwbaar

Garcia bezit het talent om je financiële vragen op duidelijke manier te beantwoorden. Ze is prettig in de omgang, altijd bereikbaar en betrouwbaar in haar adviezen. Met andere woorden: een echte topper!
Loes Broen - Jouw communicatiebureau

Charlotte van 't Wout

Van Crystal - The New Business Woman

"Door haar enthousiaste aanpak geeft ze ons vertrouwen hoe we kunnen bereiken wat we willen"

Crystal - The New Business Women

Garcia is als een warme deken die je om je heen slaat. Haar service is zo persoonlijk en goed, ze is snel en kundig.


Garcia heeft mij geholpen de regie terug te pakken op mijn cijfers. Ik heb niet alleen meer overzicht maar ook echt meer rust. Ze zei het lachend tijdens ons eerste gesprek dat finance fun is.


Maar na een paar maanden samen te werken met Garcia zie ik dat ook zeker zo! Een absolute aanrader om met Garcia samen te werken!"
Deborah de Poorter 
Garcia is mijn financiële rechterhand. Ze maakt alles op een fijne en heldere manier duidelijk.


Finance wordt inderdaad fun met haar. Ze is een heel fijn persoon om mee te werken
Meer winst uit je onderneming
Charlotte van 't Wout
Dankzij mijn sessies met Garcia heb ik eindelijk weer overzicht en rust wanneer het aankomt op mijn financiën. Ik heb het gevoel controle te hebben op mijn cijfers en op die manier de mogelijkheid om gedegen keuzes te maken wanneer het aankomt op mijn bedrijf. Een heerlijk gevoel!

Sarah Meer - Graphic Design

Met financiële business coaching

Sinds ik met Garcia samenwerk heb ik weer 100% grip op mijn financiën. Ik heb een sparringspartner op Finance gebied.

Willemijn Welten - Manifesteren kan je leren 

Een CFO on demand gun ik elke ondernemer 

Garcia en haar diensten zijn als zo'n geheim adresje dat je eigenlijk aan niet teveel mensen wil vertellen omdat het té goed is. 

Maar ik heb ongelofelijk veel aan haar financiële kennis en advies gehad en de luxe van een 'CFO on demand' gun ik echt iedere ondernemer. Door Garcia heb ik overzicht, voel ik me in control en ervaar ik nooit meer financiële stress. Dat stelt mij in staat me te richten op ondernemen en het groeien van mijn business. 

En dat is goud waard!

Anna - (INK)
Verheug me op onze afspraken 
Het is hartstikke fijn werken met Garcia: ze is geduldig, weet al mijn vragen te beantwoorden, moedigt aan en denkt met me mee. Ik heb me nooit eerder zo verheugd op administratieve afspraken.  Ik kom elke keer geïnspireerd, gemotiveerd en met nieuwe inzichten thuis.'
Financieel business Coach
Anne Ermens - Zangcoach

Ze spoort je aan om buiten je grenzen te kijken

Garcia is een verademing na mijn vorige boekhouder! Iemand die naast het "gewone" boekhouddeel ook bezig is met Money Mindset en verdienmodellen. Die je aanspoort om je doelen op te schrijven en buiten je grenzen te kijken zodat er een gezonde financiële situatie ontstaat. Dit is geen boekhouder; Garcia is echt een finance coach!
Financieel business Coach
Melanie- Erawarn Schoonheidsspecialist

Na onze calls heb ik een heerlijk gevoel: mijn administratie is weer helemaal op orde en ik weet zeker dat ik alles goed heb staan.


Ook helpt ze mij het maximale uit mijn cijfers te halen, waar ik financieel weer profijt van heb. Ik vind dit een top samenwerking en kan het iedereen aanraden. :)
Josien Harder  - Harder Groeien 
Garcia is precies, daadkrachtig en haar enthousiasme voor finance is aanstekelijk.


Als je niet zo blij wordt van administratieve rompslomp, maar wel van opgeruimde admin en overzicht in je cijfers; dan is Garcia de perfect fit!
Emma Stoks - Open Field foundation

Werken met Garcia ervaar ik als zeer prettig. Ze is heel toegankelijk en kan mijn vragen snel en duidelijk beantwoorden. Prettig is dat zelf ook bezig is met zaken waar ikzelf als ondernemer in mijn persoonlijke leven en bedrijf ook mee bezig ben, zoals zelf financieel onafhankelijk worden, money mindset, online business etc.


Ik heb haar ook al aan verschillende mensen aanbevolen.
Financieel business Coach
ZJ - ZJ means Business 
Ik voel me eindelijk geen nummer meer, maar iemand die echt met mijn persoonlijke situatie meedenkt.


Daarnaast reageer je supersnel en  vermoeien mijn vragen jou nooit Heel fijn dat ik jou heb leren kennen, want je bent ook nog een lief en warm mens. 
Tamara  Stroop - Business Coach  
Garcia is mijn financiële rechterhand en ze kan mij zo lekker motiveren, mee sparren en enthousiasmeren & op scherp zetten. Aanrader! 
Martine,  Innerbliscompany

Garcia helpt mij mijn financiën te snappen. Eindelijk!


Tot nu konden accountants mij niet in gewone-mensen-taal uitleggen hoe het zit, en dit kan Garcia wel.


Ze neemt er de tijd voor, en daardoor komt er ruimte voor begrip en dus plezier!

Samen stellen we doelen, kijken we wat goed werkt en wat niet en wordt mijn bedrijf financieel efficiënter.

Myrthe - Myrthe regelt het 

Niks gelogen aan Garcia's motto: Finance is Fun. She makes it fun! Waar het voor mij af en toe overwhelming voelt, het runnen van een succesvolle business en financieel sterk staan, is het voor haar gesneden koek. Haar kennis en ervaring is geruststellend en motiverend tegelijk. 

 

Ze is niet bang om je te confronteren met een belemmerende money mindset, I love it, want die hebben we allemaal. Want new level, new devil. Ze is goudeerlijk en helpt je echt op weg naar financiële en persoonlijke vrijheid. Ik gun iedereen een Garcia !! 

Florentine Zuure

Boek nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek