arrow_drop_up arrow_drop_down

Over mij en mijn missie

Mijn missie!

Ik wil jou als vrouwelijke ondernemer helpen om je cijfers te begrijpen, om jouw angst en onzekerheid voor finance te laten verdwijnen en je money mindset te verbeteren.

Dat je vol zelfverzekerdheid de CFO van jouw bedrijf kan zijn en jij strategisch financieel beslissingen kan maken. Dat je altijd genoeg geld op de bank hebt staan en dat je weet wanneer je personeel kan aannemen, maar ook welke salestechnieken je kan gebruiken om je financiële doelen te halen. 


Met als doel: Financiële vrijheid te krijgen.  Vrijheid om je passie uit te voeren in je eigen bedrijf en daar goed geld mee te verdienen.  


Mijn verhaal 

Mijn financiële onafhankelijkheid is altijd belangrijk geweest. 

Mijn financiële onafhankelijkheid heeft me de vrijheid gegeven om keuzes te maken en makkelijker voor mezelf te kiezen.  Zo ben ik in 2015 uit een langdurige relatie gestapt en kon ik snel een eigen huis huren.  Ik was in 2018 klaar met mijn corporate werkleven, omdat ik meer van betekenis wilde zijn. Doordat ik genoeg geld had gespaard, kon ik een coachingstraject volgen. Door dat ik mijn geldzaken op orde had, kon ik in 2019 mijn eigen bedrijf beginnen. 


Geld heeft er voor gezorgd dat ik deze keuze kon maken. Het gaf de vrijheid om voor mij zelf te kiezen.

Geld is geen doel op zich , het is een middel om het beste leven voor jou te creëeren .

Ik ben geboren in Rotterdam en na mijn VWO en HBO opleiding heb ik altijd voor grote corporates gewerkt in financiële functies zoals ( assistent) Controller, Business Controller en Corporate Controller.

Als controller geef je overzicht en analyses van de financiële situatie van het bedrijf  en geef je strategisch advies op basis van cijfers.

Door mijn opvoeding, opleiding, werkervaring en constant kennis opdoen over geld en persoonlijke ontwikkeling , weet ik hoe ik cijfers en geld kan gebruiken om vóór mij te laten werken


Door deze kennis heb ik na 1 jaar al een goedlopend bedrijf en weet ik op basis van mijn financiële cijfers, waar ik op moet sturen om het verder te laten groeien. Ik ben een ideeën generator voor verdienmodellen

En deze kennis geef ik ook al mijn klanten.


Wil je meer weten, lees dan mijn artikel het AD 

Weetjes over mij

  • Ik ben gek op reizen door Zuid- Amerika en Japan
  • Ik ben gek op de Herfst en Winter
  • Ik ben verslaafd aan zachte zoete drop en Tony Chocolonely
  • Ik woon in het oude centrum van Dordrecht
  • Ik heb 2 bedrijven. Mijn andere bedrijf is  Miss Money Mindset 

Wat anderen zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Financiële rechterhand

Garcia is punctueel, makkelijk in de omgang en maakt Finance echt fun - Charlotte van 't Wout

meer winst
Ms. Nameless
Add Your Stars
Eindelijk iemand die meedenkt

Garcia is vriendelijke, professioneel en legt alles uit op zo'n manier dat ik zelf zin had om in mijn finance te duiken. Kingfisher Tours

Ms. Nameless
Add Your Stars
Eindelijk geen nummer meer

Garcia denkt echt mee met mijn bedrijf en ze reageert supersnel en op een persoonlijke wijze - Tamara Stroop - Coach

Ms. Nameless
Add Your Stars

Frequently asked questions

                                       

FAQ

Wat is het verschil met een boekhouder?

Een boekhouder doet jouw administratie en geeft jou een balans en een resultatenrekening. Een boekhouder is bezig met het verleden, waarbij ik me juist focus op de toekomst. Ik gebruik de cijfers van de boekhouder om samen met jou te bepalen hoe je bedrijf kan groeien en winstgevender kan zijn.

Waar geef je nu het meest aan uit, waarop kan je besparen, hoe kan je groeien? Welke producten zijn nu het meest winstgevend? Hoeveel klanten moet je werven, wil jij winstgevender zijn. Heb jij een seizoenpatroon?

Dit zijn allemaal vragen waar we samen naar gaan kijken.

Maar ik wil toch mijn boekhouding uitbesteden

Dat is mogelijk. Ik werk samen met een goede boekhouder en een fiscalist. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je boekhouding in orde is en dat je daarna ook nog financieel strategisch advies krijgt,

Welke informatie moet ik met jou delen?

Om jou en je bedrijf goed te helpen, heb ik de financiële informatie van je bedrijf nodig. Ik begrijp dat dit spannend kan zijn, maar ik zal alles vertrouwelijk behandelen. Ongeacht hoe jouw cijfers eruit zien, ik wil je helpen om jouw bedrijf te laten groeien

Welk boekhoudpakket werk je mee?

Er zijn veel boekhoudpakketten op de markt, maar gelukkig werken ze allemaal hetzelfde.
Ik gebruik zelf Moneybird. Wil je dit gratis 120 dagen op proef ( normaal 60 dagen), dan kun je deze link gebruiken

https://www.moneybird.nl/?referrer=387e9bba0e

Als ik een pakket wil afnemen, hoe gaat dat in zijn werking

Neem vrijblijvend contact met mij op en dan kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Als dit bij jou past, dan plannen we de kick-of sessie in.