arrow_drop_up arrow_drop_down

Over mij en mijn missie

Over mij

Mijn naam is Garcia Stans en ik ben Financieel Coach. Ik help andere ondernemers met het krijgen van financiële controle over hun bedrijf en laat je graag zien hoe leuk en belangrijk het  is om in control te zijn van de cijfers van je bedrijf.

Ik heb al ruim 18 jaar ervaring in de finance en ben bij verschillende grote corporates werkzaam geweest als business controller en financial controller. 

In 2019 ben ik mijn bedrijf Sparkle your Business begonnen met als doel om vrouwelijk ondernemers te helpen met hun Finance. Om te laten inzien dat cijfers en geld niet altijd moeilijk en/ of stressvol zijn, maar dat je er juist heel veel uit kan halen en daardoor winstgevender kan zijn.


In 2020 ben ik mijn tweede bedrijf begonnen : Miss Money Mindset
Mijn missie

Ik ben mijn bedrijf begonnen omdat ik overal vrouwelijke ondernemers zie ,die mooie producten maken en diensten verlenen. Stuk voor stuk sterke vrouwen die de wereld beter maken met hun bedrijf en vrouwelijke energie.


Ik wil dat deze vrouwen meer groeien met hun bedrijf, meer klanten blij maken met hun producten en diensten, de wereld nog mooier maken. Er een golfbeweging ontstaat.


Om te vertellen en vrouwen overal te leren dat cijfers niet eng zijn en je er juist heel veel kan uithalen. 


Dat geld niet moeilijk en stressvol is, maar als je de juiste tools  en de juiste mindset hebt, dat je er heel veel goeds mee kan doen en je bedrijf kan laten groeien. 

Dat je juist beslissingen kan maken op basis van cijfers. 

Dat je als vrouw financiële onafhankelijkheid kan bereiken.


Gedurende mijn leven is mijn financiële onafhankelijkheid zo belangrijk geweest . Het heeft me altijd de mogelijkheid gegeven om voor mezelf te kiezen. Om afscheid te nemen van relaties , werkgevers en vrienden die niet goed voor me zijn


Dat wens ik elke vrouw toe overal ter wereld. Dat is mijn ideale droom en dat is waarvoor ik sta.

Wat anderen zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Financiële rechterhand

Garcia is punctueel, makkelijk in de omgang en maakt Finance echt fun - Charlotte van 't Wout

meer winst
Ms. Nameless
Add Your Stars
Eindelijk iemand die meedenkt

Garcia is vriendelijke, professioneel en legt alles uit op zo'n manier dat ik zelf zin had om in mijn finance te duiken. Kingfisher Tours

Ms. Nameless
Add Your Stars
Eindelijk geen nummer meer

Garcia denkt echt mee met mijn bedrijf en ze reageert supersnel en op een persoonlijke wijze - Tamara Stroop - Coach

Ms. Nameless
Add Your Stars

Frequently asked questions

                                       

FAQ

Wat is het verschil met een boekhouder?

Een boekhouder doet jouw administratie en geeft jou een balans en een resultatenrekening. Een boekhouder is bezig met het verleden, waarbij ik me juist focus op de toekomst. Ik gebruik de cijfers van de boekhouder om samen met jou te bepalen hoe je bedrijf kan groeien en winstgevender kan zijn.

Waar geef je nu het meest aan uit, waarop kan je besparen, hoe kan je groeien? Welke producten zijn nu het meest winstgevend? Hoeveel klanten moet je werven, wil jij winstgevender zijn. Heb jij een seizoenpatroon?

Dit zijn allemaal vragen waar we samen naar gaan kijken.

Maar ik wil toch mijn boekhouding uitbesteden

Dat is mogelijk. Ik werk samen met een goede boekhouder en een fiscalist. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je boekhouding in orde is en dat je daarna ook nog financieel strategisch advies krijgt,

Welke informatie moet ik met jou delen?

Om jou en je bedrijf goed te helpen, heb ik de financiële informatie van je bedrijf nodig. Ik begrijp dat dit spannend kan zijn, maar ik zal alles vertrouwelijk behandelen. Ongeacht hoe jouw cijfers eruit zien, ik wil je helpen om jouw bedrijf te laten groeien

Welk boekhoudpakket werk je mee?

Er zijn veel boekhoudpakketten op de markt, maar gelukkig werken ze allemaal hetzelfde.
Ik gebruik zelf Moneybird. Wil je dit gratis 120 dagen op proef ( normaal 60 dagen), dan kun je deze link gebruiken

https://www.moneybird.nl/?referrer=387e9bba0e

Als ik een pakket wil afnemen, hoe gaat dat in zijn werking

Neem vrijblijvend contact met mij op en dan kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Als dit bij jou past, dan plannen we de kick-of sessie in.