Financiële bedrijfsstrategie 

Ga van financiële stress naar financiële rust en groei 

250+

Vrouwelijke ondernemers geholpen

20+

Jaar ervaring

Ga van financiële stress, naar financiële rust en
uiteindelijk financiële groei

Het aanbod

Van Financiële stress naar Financiële rust

In 3 maanden ga ik je helpen om meer financiële rust te krijgen.

Ik ga je helpen om meer overzicht en inzicht te krijgen.

We maken een financieel plan, zorgen er voor dat je genoeg geld reserveert voor de belasting en maken je administratie inzichtelijk.

Van Financiële rust naar Financiële  groei 

In dit 6 maanden traject gaan we kijken hoe jouw bedrijf nog meer winstgevend kan worden.


We kijken onder andere naar meerdere verdienmodellen, strategie, prijzen, financieel plan, prognoses en analyses.


Behouden van financiële groei - CFO on demand

Je groeit constant en de winst wordt alsmaar groter. 


Vanaf dit moment ben ik jou financieel sparringpartner die naast je staat en helpt om jouw financiële vraagstukken te beantwoorden, mee te denken over (slimme) investeringen, etc.

Inmiddels heb ik al 250+ ondernemers mogen helpen 

Garcia is mijn financiële rechterhand. Ze maakt alles op een fijne en heldere manier duidelijk.


Finance wordt inderdaad fun met haar. Ze is een heel fijn persoon om mee te werken
Meer winst uit je onderneming
Charlotte van 't Wout - C-academy 

Een CFO on demand gun ik iedere ondernemer

Door Garcia heb ik overzicht, ben ik in control en heb ik nooit meer financiële stress 

Anna (INK). BV 
Dankzij mijn sessies met Garcia heb ik eindelijk weer overzicht en rust wanneer het aankomt op mijn financiën. Ik heb het gevoel controle te hebben op mijn cijfers en op die manier de mogelijkheid om gedegen keuzes te maken wanneer het aankomt op mijn bedrijf. Een heerlijk gevoel!
Sarah - Studio Morph  

Een financieel sparringpartner is een must voor jouw bedrijf

Waar je ook staat met je bedrijf, je financiën blijven altijd belangrijk. Met mijn 20 jaar ervaring en honderden ondernemers die ik al heb mogen helpen, kan ik jou als financieel business coach in elke fase van je bedrijf helpen. Het maakt niet uit of je financiële stress hebt omdat inzicht in je financiën ontbreekt of dat je niet weet hoe je financieel kan groeien, ik kan je hierbij helpen. 

Ontdek de 3 manieren waarop ik jou kan helpen


Business coach voor meer winst in je bedrijf
Garcia Stans, eigenaar van Sparkle your business

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Garcia. Ik ben sinds 2019 ondernemer.  

Cijfers en financiën zijn altijd dingen waar ik heel veel plezier in heb gehad. Ik heb altijd in grote corporates gewerkt als controller en in 2019 ben ik voor mezelf begonnen. Superspannend natuurlijk, want ik gaf mijn vaste goed betaalde baan op voor het onzekere ondernemers bestaan. Maar na diverse scenario's doorgerekend te hebben, had ik genoeg vertrouwen om de stap te nemen.

Na 1 jaar had ik al een bedrijf gebouwd met 4 verdienmodellen, die er alle voor zorgen dat ik mezelf  elke maand een vast inkomen kon uitkeren. Ik hield geld genoeg om te beleggen en pensioen om te bouwen. 

Ook heb ik mijn leven zo ingericht dat ik tijd en geld genoeg hebt om heel de wereld rond te reizen. En dat allemaal door in control te zijn van mijn financiën en te vertrouwen op mijzelf. 

En ik gun dit alle ondernemers ook zo. Financiën is niet moeilijk of lastig, als je eenmaal door hebt hoe het werkt, dan is het hartstikke leuk.

Mijn motto is niet voor niets : Finance is fun! 

Intussen heb ik meer dan 250 ondernemers mogen begeleiden. Daardoor heb ik een heel goed idee wat werkt en wat niet werkt en waar menig ondernemer tegen aanloopt.  Door mijn ervaring kan ik jou vast en zeker helpen.


Plan hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek in !