Financiële bedrijfsstrategie 

Ga van financiële rust naar financiële groei!

Financiële bedrijfsstrategie

Je hebt financiële rust en voelt aan alles dat het nu tijd is om financieel te groeien!

Hoe? Dat weet je niet precies... 

Wil jij slimmer financieel ondernemen?

Je hebt overzicht en inzicht in je financiën en bent klaar om verder te groeien. Sterker nog, je wilt verder groeien. Maar hoe? 

Onderstaande vragen borrelen bij jou regelmatig naar de oppervlakte. 

 •  Waar en in wie  moet je als eerste in investeren?
 •  Heb je wel geld om te investeren? Hoeveel kan je eigenlijk investeren?
 •  Hoe zorg je ervoor dat jouw salaris omhoog gaat?
 •  Zijn er andere verdienmodellen die voor jou kunnen werken?
 •  Welke prijzen kan je daarvoor vragen?
 •  Hoe kan je meer verdienen en minder werken? 
 •  Hoe zorg je ervoor dat je financieel slim gaat ondernemen?
 •  Hoe zorg je ervoor dat niet alleen je omzet stijgt, maar ook je winst?

Af en toe stel je één van deze vragen aan jouw boekhouder, maar die denkt niet echt mee. Aan alles voel je dat er meer uit te halen valt dan dat je nu doet. Jouw vuurtje begint al te branden bij het idee dat je nog meer uit jouw bedrijf kan halen dan dat je nu al doet. 

In mijn 6 maanden traject voor financiële groei kijken we echt naar jouw (financiële) privé doelen zijn en op basis daarvan maken we een financieel business plan. 

Alle vragen die jij hebt rondom (financieel) groeien met jouw bedrijf komen aan bod. We maken altijd diverse scenario's en kiezen het scenario waar jij je goed bij voelt en waar je aan toe bent. 

In deze 6 maanden werken we veel met elkaar samen en de lijnen zijn kort, waardoor je snel vooruitgang boekt en jouw bedrijf kan laten groeien terwijl jij tegelijkertijd meer rust en ruimte ervaart. 


Herkenbaar? 

Moet je nu al overgaan naar een BV?

Welke investeringen moet je doen? En kan je deze wel doen? 

Je hebt nog maar 1 verdienmodel en zou er meerdere willen 

Je twijfelt over je tarieven  en prijzen

Je wilt graag meer omzet en winst, maar hebt geen idee hoe je dit moet doen zonder meer uren te gaan werken

Zij hebben al financiële groei doorgemaakt... 

Na de eerste sessie met Garcia besefte ik al dat ik haar veel eerder in had moeten schakelen. Ik dacht eerst dat een boekhouder wel voldoende was om zicht te hebben op mijn cijfers.


Heel eerlijk... Dat had ik dus niet. Ja, ik wist wat er binnen kwam en wat eruit ging, maar daar had je ook alles mee gezegd. Dankzij Garcia heb ik beter overzicht gekregen in mijn financiën, ben ik mijzelf meer op waarde gaan schatten en daardoor financieel gegroeid. 


Ik vind het fijn dat Garcia makkelijk bereikbaar en benaderbaar is voor kleine en grote vragen en... Ze is echt de beste stok achter de deur die je jezelf maar kan wensen. W


Echt... Wanneer jij als ondernemer stappen wilt zetten met jouw bedrijf waarbij ook het financiële plaatje niet vergeten wordt, dan moet je bij Garcia zijn. Ik kan niet meer zonder haar in elk geval! 

Marlou Minten - Your Marketing Minds

Mijn bedrijf zat en zit in een enorme groeifase en hoewel de boekhouding goed geregeld is, had ik cijfermatig nog behoorlijk wat stappen te zetten. Dat moest anders. Want bij groots ondernemen hoort ook groots verantwoordelijkheid nemen en die groei zat bij mij dus hier, in het financiële plaatje.


Garcia heeft me zo enorm geholpen hiermee. Mijn moneymindset is enorm veranderd, ik heb mijn eerste 6-figure jaar gedraaid, houd in de maand meer geld over en vind het kijken naar mijn cijfers niet meer zo eng als eerst. Ik zou niemand anders zo graag aanraden als Garcia. Een topper in haar vak en ze is een geweldig mens om mee samen te werken.


Manouk Voermans - Asome
Een enorme pluspunt is dat Garcia niet alleen mijn kwartaal- en Jaarcijfers checkt. Ze denkt ook mee met mijn bedrijf. We bespreken o.a. strategische keuzes rondom mijn aanbod en prijzen. Een stukje business coaching aan de zijlijn zeg maar :)
Mirjam - Smart Wardrobe

Gun jezelf financiële groei & meer winstgevendheid

financieel sparringpartner voor jouw financiële bedrijfsstrategie

Financieel groeien zonder meer uren te hoeven werken...

Natuurlijk komt dat omzetdoel van €100.000 of meer, met ook nog een leuke winst, niet zomaar aanwaaien. Dan zou iedereen wel ondernemer worden toch? 

Maar dat wil niet zeggen dat jij steeds maar meer en harder moet werken om financieel te kunnen groeien. Zo is mijn omzet en winst ook nog elk jaar gegroeid, maar ben ik dit jaar meer op vakantie dan ooit! 

Jij bouwt aan een buffer en leert werken met een financieel budget zodat je precies weet wat je wel en niet kunt betalen. Het financieel budget helpt je ook om keuzes te maken met betrekking tot investeringen die meer geld opleveren. En we bekijken samen wat jij met jouw extra winst kan doen. 

En als je ergens op vastloopt of toch twijfelt over bepaalde investeringen, dan plan je gewoon een call in met mij, je financieel sparringpartner.  

Van financiële rust naar financiële groei - €2450,-

Je hebt genoeg inzicht en overzicht.  Je heb  financiële rust.  

Dit is een voorwaarde voor financiële groei oftewel meer winstgevendheid. En daar gaan we in dit 6 maanden traject aan werken. Heb je dit nog niet? Dan is dit traject meer iets voor jou. 

Het traject voor financiële groei bestaat uit een kickoff meeting van 2 uur. 

Hierbij kijken we naar het volgende:

 • Je huidige aanbod
 • Je gewenste salaris
 • De risicospreiding
 • Meerdere verdienmodellen 
 •  De bijbehorende prijzen
 • Welke investeringen horen hierbij
 • Organogram  en doelen voor over 1 jaar en 3 jaar
 • Financieel plan en cashflowplanning
 • Je krijgt concrete handvaten en huiswerk mee


Na deze kickoff meeting zien we elkaar nog 3 keer. Deze meetings duren 1,5  uur. 

We bouwen voort op de kickoff meeting en kijken naar jouw groei en ontwikkeling. Tussendoor mag je vragen stellen en ik geef feedback op jouw huiswerk.

Ook gaan we kijken naar je moneymindset en natuurlijk wat je allemaal met deze winst kan doen.  Ik ben echt je financieel sparringpartner die naast je staat en die ervoor zorgt dat je financieel overzicht blijft houden. 

De prijs voor dit traject is €2450,- als je in 1x betaald of €500,- als je in 5 termijnen betaalt. 

Dit gaan we doen 

Kijken naar je gewenste salaris

Sparren over je aanbod en meerdere verdienmodellen

Hoe krijg je deze verdienmodellen op de markt?

Welke investeringen (ook in personeel of zzp-ers) moet je hiervoor doen? 

Hoe ziet het financiële plaatje eruit over 1 jaar, maar ook over 3 jaar? 

Zet nu de eerste stap naar financiële groei

Business coach voor meer winst in je bedrijf
Garcia Stans, eigenaar van Sparkle your business

Hi, ik ben Garcia

Ik heb altijd al veel plezier gehad in cijfers en financiën. Voordat ik in 2019 ondernemer werd, werkte ik altijd in grote corporates als controller. Dit was heel erg leuk, maar ik miste iets... Dus begon ik voor mijzelf. Uiteraard niet voordat ik diverse scenario's had doorgerekend. 

Na 1 jaar had ik al een bedrijf gebouwd met 4 verdienmodellen die zorgde voor een vast maandelijks inkomen waarmee ik niet alleen kond rondkomen, maar ook nog eens kon beleggen, mijn pensioen kon opbouwen en de wereld rond kan reizen. 

Dit is wat ik alle ondernemers gun. In control komen van hun financiën.

Intussen heb ik meer dan 250 ondernemers mogen begeleiden. Daardoor heb ik een heel goed idee wat werkt en wat niet werkt en waar menig ondernemer tegen aanloopt.  Door mijn ervaring kan ik jou vast en zeker helpen.


Zet nu de eerste stap naar financiële groei