Werk jij aan je bedrijf of in je bedrijf?


Werk jij aan je bedrijf of in je bedrijf ? In een eerdere post heb ik mijn missie weer eens gedeeld.


Deels om jullie op de hoogte te brengen waarom ik doe wat ik doe en hoop te bereiken.   Als je het hard op uitspreekt, manifesteer je het immers sneller.


Maar deels ook omdat ik zelf even wilde checken of ik nog wel de goede kant op ging. Van afstand je bedrijf bekijken


Misschien herken je het wel als ondernemer.


Tientallen ideeën die omhoog komen en die je wilt uitvoeren. Iedereen heen heeft een mening over wat je doet en komt met goed bedoelde en soms ook nuttige adviezen.


En dan nog de wereld om ons heen, want daar gebeurt ook nog wel iets. Corona, de protesten. Het is best een heftige tijd.


Daarom vind ik het af en toe weer belangrijk om uit mijn bedrijf te stappen en het weer op een afstand te bekijken. Waarom wilde ik ook weer ondernemen en wat is mijn WHY?. En is alles met wat ik doe nog steeds in lijn met deze missie.En klopt mijn missie nog?Accelarating & Navigating


Vragen waar ik van het weekend over heb nagedacht. Gelukkig was het antwoord positief en met een paar kleine veranderingen kan ik weer aan de slag.


Ik las pas ergens de termen Accelerating en Navigating. Soms is moet je weer even stil staan en kijken welke kant je op gaat en of dit nog wel het juiste is .


Om vervolgens weer te versnellen.


Sta jij vaak stil of je nog op de goede weg bent?

Artikelen in Werk jij aan je bedrijf of in je bedrijf?