Mijn missie met mijn bedrijf


Ik wil jullie meenemen in de missie van mijn bedrijf..


Ik ben mijn bedrijf begonnen omdat ik overal vrouwelijke ondernemers zie ,die mooie producten maken en diensten verlenen. Stuk voor stuk sterke vrouwen die de wereld beter maken met hun bedrijf en vrouwelijke energie.


Ik wil dat deze vrouwen meer groeien met hun bedrijf, meer klanten blij maken met hun producten en diensten, de wereld nog mooier maken. Er een golfbeweging ontstaat.


Dat de klanten andere mensen vertellen over wat ze hebben ervaren door met deze vrouw samen te werken. Of dat deze klanten zelf de kennis toepassen op hun omgeving. Zodat de impact nog mooier en groter  wordt.


Om te vertellen en vrouwen overal te leren dat cijfers niet eng zijn en je er juist heel veel kan uithalen.


Dat geld niet moeilijk en stressvol is, maar als je de juiste tools  en de juiste mindset hebt, dat je er heel veel goeds mee kan doen en je bedrijf kan laten groeien.


Dat je juist beslissingen kan maken op basis van cijfers.


Dat je als vrouw financiële onafhankelijkheid kan bereiken.


En niet in alleen in Nederland. Ik wil dat mijn bedrijf in 5 jaar zo groeit dat ik vrouwen overal in de wereld kan bereiken.Non Profit organisatie


Binnen 5jaar wil ik een non profit organisatie hebben om vrouwen ook in tweede en derde wereld landen te helpen om een onderneming te starten.


Hoe ? Nog geen idee maar de What en de Why zijn veel belangrijker. Ambitieus? Ja!! Ik heb vertrouwen dat de juiste mensen op mijn pad komen om dit te verwezenlijken.Financiële onafhankelijkheid


Gedurende mijn leven is mijn financiële onafhankelijkheid zo belangrijk geweest . Het heeft me altijd de mogelijkheid gegeven om voor mezelf te kiezen. Om afscheid te nemen van relaties , werkgevers en vrienden die niet goed voor me zijn


Dat wens ik elke vrouw toe overal ter wereld. Dat is mijn ideale droom en dat is waarvoor ik sta.


Daarom ben ik ondernemer geworden.


Wil je financiële onafhankelijkheid of bijdragen aan mijn missie ,laat het me weten.

Artikelen in Mijn missie