Geld verdienen. Waarom?


Meer geld wil iedereen wel. Maar heb je je weleens afgevraagd waarom?


Natuurlijk om je vaste lasten te betalen. Maar dat is voor bijna niemand voldoende, we willen meer.Waarom wil je meer geld verdienen?


Is het om meer rijkdom voor jezelf te creëren  voor een groter huis, duurdere auto of verre vakanties?
[caption id="" align="alignleft" width="576"]meer geld verdienen meer geld verdienen[/caption]

En waarom wil je dat? Om indruk te maken op je omgeving en dit te delen op insta?Denk je dat als je dat allemaal hebt, je pas echt gelukkig bent? Of word je juist gelukkig van meer luxe?


Of wil je meer geld verdienen omdat je dan meer kan delen met vrienden of familie. Dat je juist meer kan geven? Dat je je kinderen een goede start kan geven?Dat je dan meer geld kan investeren in je bedrijf om meer mensen te helpen?


Of wil je meer verdienen, zodat je minder hoeft te werken. Maar wat ga je dan met die vrije tijd doen? Waarom wil je die vrije tijd hebben?Wat is de reden om meer geld te verdienen?


Kortom: denk er eens over na wat bij jou de reden is om meer en meer geld te verdienen en wanneer het genoeg is voor jezelf? Blijf doorvragen tot je echt tot de kern komt


Als je namelijk weet waarom, ben je veel meer gemotiveerd om dit te bereiken en kan je meer doelgerichte acties ondernemen. Dan weet je waarvoor je het allemaal doet.


Wil je meer begeleiding  of juist meer winst. ? Ik kan je helpen met een online programma of een 1 op 1 traject.  

Tijdens het 1 op 1 traject nemen we je bedrijf onder de loep en gaan we kijken waar de quick wins zijn.

Voor gratis tips volg dan mijn instagram account . Regelmatig post ik gratis tips en tricks over finance.

Artikelen in Geld verdienen. Waarom?