4 factoren voor het groeien van je omzet
05 juni 2021 

4 factoren voor het groeien van je omzet

4 factoren voor het groeien van je omzet

4 4 4 4factoren voor het groeien van je omzet

Groei van je omzet

Elke ondernemer wil groeien in omzet, maar ben jij als ondernemer hier ook klaar voor?⁣  Groei in omzet is mogelijk voor elke ondernemer. Met een goede dienst/product, marketing, kennis van je cijfers en lef kom je al een heel eind. ⁣ Maar er zijn 4 factoren waar je rekening mee moet houden om daadwerkelijk te groeien.

4 factoren voor het groeien van je omzet

⁣ Als je gaat groeien in omzet, groeit heel je bedrijf mee.

⁣ ✨Personeel: Het kan zijn dat je ineens meer mensen in dienst moet nemen of moet inhuren . Dit kan voor video- editen zijn of voor salescalls etc.

⁣ ✨Marketing:  Misschien wil je adverteren via Facebook of ga je een podcast maken. Of misschien moet je juist iemand inhuren om je hierbij te helpen.

✨Software: Hoe meer groei, hoe meer programma’s je gaat gebruiken⁣. Misschien moet je wel meer automatiseren en meer gaan denken in processen,

✨Huisvesting: moet je een (grotere)ruimte huren ?⁣

Hoe zit dan met de kosten?

Hoe meer je groeit, hoe meer kosten je hebt. Vaak is het ook nog eens zo dat kosten voor de baten uitlopen.⁣

Dus wanneer moet je dan welke stap zetten? Wanneer is de tijd juist om te investeren in onderdelen die jou groter gaan maken?

Ik kan je hierbij helpen met mijn nieuwe traject: Finance & Growth

Een 3 maanden traject, waarbij we  beginnen met een strategiemiddag waar we vol focus leggen op jouw bedrijf. Niet alleen op finance, maar ook op personeel, marketing, huisvesting en verdienmodellen. We berekenen wat de financiële gevolgen zijn van jouw keuzes.

Na de strategiemiddag heb jij een kant en klaar actieplan . De komende 3 maanden hebben wij dan 3 coachingcalls waar we uitgebreid je plannen bespreken en je voortgang bewaken. En ik ben je persoonlijke cheerleader.

Wil je meer weten, dan kun je hier meer informatie vinden.  Of beluister mijn podcast 

Over de schrijver
Reactie plaatsen